Harvard Model Congress San Francisco (HMCSF)
Genç Liderlik Programı

Harvard Model Congress San Francisco (HMCSF) tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen HMCSF Genç Liderlik Programını bu yaz tatilinde de  kampüsümüzde sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Harvard Model Congress San Francisco‘dan deneyimli mentorları ve benzer düşünen öğrencileri 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında bir araya getirecek program için başvurular başlamıştır.

Etkinliklerle dolu beş güne yayılan Harvard Model Congress San Francisco Genç Liderlik Programının misyonu, güçlü liderlik potansiyeline sahip ortaokul öğrencilerini sürükleyici öğrenme etkinlikleri, tartışmalar ve mentorluk ile geliştirmektir. Program liderlik, problem çözme, iletişim, topluluk önünde konuşma ve eleştirel düşünme konularına odaklanmaktadır.

Öğrenciler program boyunca küçük gruplar halinde, gerçek dünya sorunlarının üstesinden gelmek, gelecekteki işbirlikçi projeler için fikirleri teşvik etmek ve genç öğrencileri geleceğin liderlerine dönüştürmek için tasarlanmış bir ‘Uygulamalı Proje’ üzerinde çalışacaklardır. 

Katılımcılar, mentorların Harvard’da eğitim hayatlarında deneyimledikleri en ilgi çekici konulardan esinlenen bir tecrübe yaşayacaklar ve program süresince liderlik ve işbirliğine dayalı etkinliklere katılacaklardır.

PROGRAM DETAYLARI

Tarih: 24- 28 Haziran 2024
Yer: Hisar School, Istanbul
Seviye: Ortaokul Öğrencileri
Program Ücreti: 1200 USD 

Başvuru için son tarih 21 Nisan 2024 Pazar günüdür. Program, en az 15 öğrenci katılımı ile gerçekleşecektir.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Harvard Model Congress San Francisco (HMCSF) tarafından programın detayları ile ilgili olarak online bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Konu: HMC Young Leadership Program 
Zaman: 20 Mart 2024 Çarşamba, saat 20:00 
Join Zoom Meeting: Link için buraya tıklayınız.
Meeting ID: 896 7208 8234
Passcode: 344079